Την φυσική παρουσία των ΜΜΕ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας χαιρέτισε ο Αντώνης Μαρκούλης, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Προτεραιότητα στον Πολίτη”, τονίζοντας πως πρέπει να υπάρχει σεβασμός στον θεσμό, όπως αντίστοιχα και τα ΜΜΕ θα πρέπει να σέβονται τον ρόλο τους. 

Ο κ. Μαρκούλης, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού των ΜΜΕ από τις συνεδριάσεις λόγω των μέτρων της πανδημίας είχε ζητήσει την εκ περιτροπής ή κατόπιν κλήρωσης παρουσία των ΜΜΕ στις συνεδρίασεις, ζήτησε παράλληλα να μην υπάρχουν ποινικές διώξεις στα ΜΜΕ. 

Μάλιστα, ο Αντώνης Μαρκούλης σημείωσε ότι θέματα όπως τα νεκροταφεία ή τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τα έχει θέσει η παράταξή του κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού ή του τεχνικού προγράμματος, θεωρώντας προφανώς ότι επιτέλεσε το καθήκον της, και σημείωσε ότι καλό θα ήταν αυτές οι αναφορές να τυγχάνουν προβολής.

Παράλληλα, ο κ. Μαρκούλης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα “Υγεία για όλους” που είναι σε διαβούλευση, όπου ιδιώτες γιατροί και γιατροί του ΕΣΥ θα παρέχουν υπηρεσίες προς τους πολίτες, από το οποίο όμως λείπουν παντελώς οι ΟΤΑ με τα δημοτικά ιατρεία, καλώντας τον Δήμο Βέροιας να κάνει σχετικές ενέργειες, με τεκμηριωμένη πρόταση που θα συμμορφώνεται με σχετική πρόταση του Δημάρχου Συκέων Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δοθεί και στα δημοτικά ιατρεία η δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα. 

Στην αρχή της τοποθέτησής του ο Αντώνης Μαρκούλης αναφέρθηκε στον Φώτη Καραβασίλη και στον πολυσχιδή επαγγελματικό, πολιτικό και κοινωνικό βίο του, τονίζοντας πως η τήρηση ενός λεπτού σιγή που πριν λίγο τήρησαν ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσε να γίνει στη μνήμη του. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή