Στο θέμα της έναρξης των εργασιών για το δίκτυο του φυσικού αερίου στη Βέροια αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, περιγράφοντας μάλιστα το πως θα κινηθεί το δίκτυο. 

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, η κεντρική μονάδα αποθήκευσης του φυσικού αερίου θα είναι σε δημοτικό οικόπεδο στην Αγ. Βαρβάρα Βέροιας, το οποίο παραχώρησε ο Δήμος προς χρήση στην ΔΕΔΑ. Από εκεί μέσω του δρόμου Άμμου – Βέροια θα έρχεται ο αγωγός που θα διακλαδώνεται στα φανάρια της Πιερίων, για να τροφοδοτεί την περιοχή πάνω και της οδού Πιερίων, ενώ σε πρώτη φάση θα φτάνει μέχρι το Μακροχώρι, ενώ θα υπάρξει και “αναμονή” στην είσοδο της Βέροιας από την πλευρά της Νάουσας, καθώς θα υπάρχει στο μέλλον σύνδεση με τον αγωγό φυσικού αερίου από το χωριό Άσπρο Πέλλας. 

Σχετικά με τις τιμές και το αν είναι τελικά συμφέρουσα η χρήση, ο Δήμαρχος σχολίασε πως αυτό είναι μία άλλη κουβέντα… 

Στην τοποθέτησή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Προτεραιότητα στον Πολίτη” Αντώνης Μαρκούλης διερωτήθηκε γιατί δεν συνδυάστηκαν τα έργα της ΔΕΥΑΒ που έγιναν στο κέντρο της Βέροιας με τα έργα του φυσικού αερίου, καθώς το “ράβε – ξήλωνε” θα ταλαιπωρήσει διπλά τους πολίτες.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή