Δ.Τ. από τον Ποσειδώνα Βέροιας: Την δεύτερη θέση κατέλαβε τελικά ο Ποσειδώνας Βέροιας στο final four παγκορασίδων που έγινε στο Αιγίνιο χάνοντας στον τελικό από το φαβορί της διοργάνωσης με 3-0 σετ.

Η επιτυχία της ομάδας του Ποσειδώνα είναι τεράστια αφού τελευταία στιγμή βγήκε πρώτος στον όμιλο του και εξασφάλισε την συμμετοχή του στο final four όπου κατέβαινε σαν aoutsainter.

Κέρδισε στον ημιτελικό τον Αίαντα Κιλκίς σε ένα ματς θρίλερ με 3-2 και προκρίθηκε στον τελικό.

“Μετά από ένα διήμερο έντονων συναισθημάτων κ μεγάλης πίεσης, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας μας και από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του τουρνουά. Υπήρχαν τρεις ομάδες ισοδύναμες κ μια πού υπερτερούσε εμφανέστατα και δικαίως κατέκτησε το πρωτάθλημα. Οι εμπειρίες που αποκτήσαμε σαν ομάδα είναι η παρακαταθήκη για το μέλλον. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου “ τόνισε ο προπονητής του Ποσειδώνα Λουκάς Στέργιος.

Βαθμολογία:

1. Πάνθηρες Κοζάνης

2. Ποσειδώνας Βέροιας

3. Αίαντας Κιλκίς

4. Αρίων Πτολεμαΐδας

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή