Αρχική Ροή Ειδήσεων Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Βέροιας (17-24/5/2022)

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Βέροιας (17-24/5/2022)

Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, από την Τρίτη 17 έως την Τρίτη 24 Μαΐου 2022 έχει ως εξής:

Την Τρίτη 17 Μαΐου το απόγευμα θα συνοδεύσει την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά από το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα του Βερμίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Συνοικισμό Νέο Βυζάντιο στο Ναύπλιο και εν συνεχεία θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό της Μεσοπεντηκοστής.   

Την Τετάρτη της Μεσοπεντηκοστής 18 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Συνοικισμό Νέο Βυζάντιο στο Ναύπλιο.  

Την Πέμπτη 19 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Αυτοθυσία: η τέλεια έκφραση της αγάπης» στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  

Την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Οσίου Νικοδήμου Βεροίας. 

Το Σάββατο 21 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Αγίου Ελευθερίου Διαβατών.   

Την Κυριακή 22 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο όρος Βέρμιο και θα τελέσει μνημόσυνο για τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.   

Την Τρίτη 24 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή