«Δύσκολη» η εβδομάδα που πέρασε, καθώς ο θάνατος του Φώτη Καραβασίλη τη «σημάδεψε» στις αρχές της και ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης για μέρες. 

Στο σημερινό μας φύλλο κάνουμε μια δημοσιογραφική καταγραφή του θλιβερού γεγονότος (στις σελ. 5 και 6), αλλά και μια πιο προσωπική αναφορά στην στήλη ex-Αιρετικά, στην τελευταία σελίδα. 

Με την ελπίδα να μην έχουμε άλλες κακές ειδήσεις, η επόμενη εβδομάδα ξεκινά με την πρώτη – μετά από 2 χρόνια και 3 μήνες – δια ζώσης συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. Για αυτό και αποφασίσαμε το κύριο θέμα να είναι στην ουσία άρθρο γνώμης, με την υποκειμενική ματιά της εφημερίδας μας στο θέμα, σχολιάζοντας και κριτικάροντας την στάση Δημοτικής Αρχής και αντιπολίτευσης, με την ελπίδα να δούμε… φως σε ζητήματα που τα θεωρούμε σημαντικά. 

Επίσης, επιλέξαμε μόνο μερικά από τα σημαντικά θέματα ειδησεογραφίας, τις σημερινές (15/5) εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής της περασμένης Κυριακής, άρθρα γνώμης κ.α. 

Σήμερα έχουμε και τον «υπέρ πάντων αγώνα» της Βέροιας και προσθέτουμε τις ευχές μας με τους χιλιάδες φιλάθλους της για το καλύτερο αποτέλεσμα! 

Καλή σας ανάγνωση!

Δείτε την εφημερίδα (ή πατήστε εδώ για να την ξεφυλλίσετε): 

  

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή