Αρχική Ροή Ειδήσεων Η οικογένεια του Φώτη Καραβασίλη ευχαριστεί για την συμπαράσταση στο πένθος της...

Η οικογένεια του Φώτη Καραβασίλη ευχαριστεί για την συμπαράσταση στο πένθος της i oikogeneia tou foti karavasili

Μήνυμα από την οικογένεια του εκλιπόντος προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτη Καραβασίλη: Βαθύτατα συντετριμμένοι από τον οδύνη μας, για τον απροσδόκητο θάνατο του πολυαγαπημένου μας, Φώτη  Καραβασίλη, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς όλους, όσοι μας συμπαραστάθηκαν στην αδόκητη και δυσαναπλήρωτη απώλειά του. 

Τα ειλικρινή λόγια βαθιάς εκτίμησης προς το πρόσωπο του, η απερίφραστη αναγνώριση του έργου του και της προσφοράς του στον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας, στην Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων, στο ΠΑΣΟΚ, στην Αυτοδιοίκηση και στην Κοινωνία της Βέροιας, μας συγκίνησαν βαθύτατα. Τα συλλυπητήρια μηνύματα των φίλων, συγγενών, συναδέλφων και συνεργατών, η κατάθεση στεφάνων, οι δωρεές στη μνήμη του και  η συγκινητική παρουσία των συμπολιτών μας στην εξόδιο ακολουθία, μας προσέφερε  τεράστια παρηγοριά. 

Ο πολυαγαπημένος μας Φώτης ήταν πάντα πρόσχαρος ευγενής με ειλικρινή σεβασμό και ενδιαφέρον για όλους. Θα θυμόμαστε πάντοτε την καλοσύνη της καρδιάς του, την γενναιοδωρία της ψυχής του, την αφοσίωση στις αρχές και τις αξίες του, τη γνησιότητα του χαρακτήρα του και την πηγαία, χαμογελαστή, διάθεση για ζωή.  

Η οικογένεια Φώτη Καραβασίλη

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή