Δ.Τ. από το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας: Στις 11/05/2022, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας συμμετείχε στους «2ους ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΙΑΣ» ,που διοργάνωσε το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, σε συνεργασία με το ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας, στο ΔΑΚ Δ.ΒΙΚΕΛΑΣ στο Μακροχώρι. 

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές του Σωματείου, ομάδες αθλητικών συλλόγων, αντιπροσωπείες σχολείων Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΒΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης ειδικής και γενικής αγωγής, καθώς και φορείς ΑμεΑ. 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2.jpg

Το σχολείο μας συμμετείχε με ομάδα τεσσάρων μαθητών, που με την υποστήριξη και καθοδήγηση των εκπαιδευτικών μας, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και χάρισαν επιτυχίες και χαμόγελα σε όλους μας. 

Αυτές οι πρωτοβουλίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές, τόσο για τους μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες όσο και τους μαθητές τυπικής ανάπτυξης, καθώς στοχεύουν στην ένταξη, στη συνύπαρξη, την αποδοχή και την κοινωνικοποίηση. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή