Τις δεκαέξι (16) αθλήτριες Ακροβατικής Γυμναστικής του Α.Π.Σ. ΒΕΡΟΗ που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο στάδιο ΔΑΚ Πρέβεζας στις 16 και 17 Απριλίου και επέστρεψαν με οκτώ (8) χρυσά και πέντε (5) αργυρά μετάλλια υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Βέροιας ο Δήμαρχος, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Οι αθλήτριες ακροβατικής, επτά (7) από τις οποίες συμμετείχαν για πρώτη φορά σε ανάλογη διοργάνωση, διαγωνίστηκαν στις ηλικίες από 8 έως 17 ετών και σε σύνολο 242 αθλητών από όλη την χώρα.

Την αγωνιστική ομάδα συνόδευσαν οι προπονήτριες του Α.Π.Σ. ΒΕΡΟΗ κα Έλσα Παπαδοπούλου και κα Ολυμπία Σαλασίδου ενώ οι αθλήτριες που διακρίθηκαν κατακτώντας την 1η θέση και την 2η θέση είναι οι εξής:

Τριάδες Γυναικών Ε’ κατηγορίας – 1η θέση στο σύνθετο οι αθλήτριες: Αικατερίνη Αργυρίου, Ερμιόνη – Μαρία Αργυρίου και Αρετή Τσίλκα.

Ζευγάρια Γυναικών Δ΄ κατηγορίας – 1η θέση οι αθλήτριες: Ανθή Παγούνη και Ελισάβετ Τσίλκα.

Τριάδες Γυναικών Γ’ κατηγορίας – 1η θέση οι αθλήτριες: Αντωνία Παπαχαραλάμπους Όρε, Ευγενία Καμπουρίδου και Ελένη – Στυλιανή Βοργιατζίδου.

Ζευγάρια Γυναικών Γ’ κατηγορίας – 2η θέση οι αθλήτριες: Νεφέλη – Γεωργία Νατσούρα και Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

Τριάδες Γυναικών Β’2 κατηγορίας – 2η θέση οι αθλήτριες: Μαρία – Ήλια Κολέτσα, Αναστασία Πασιοπούλου και Αικατερίνη Πασιοπούλου.

Ο Δήμαρχος κ. Βοργιαζίδης συνεχάρη τις αθλήτριες για τις διακρίσεις και την προσπάθειά τους υπογραμμίζοντας τη σημασία διατήρησης της παράδοσης που θέλει την Βέροια να πρωταγωνιστεί στο άθλημα της Ακροβατικής Γυμναστικής.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή