“Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει ειλικρινείς ευχαριστίες προς τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, αλλά και ολόκληρης της Ημαθίας, για τη συγκλονιστική του παρουσία στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. 

Όταν το 2018, ξεκίνησε η προσπάθεια της οικογένειας Μπίκα να ξαναδημιουργήσει τη μεγάλη ομάδα της Βέροιας, τέθηκαν οι στόχοι της σύστασης και λειτουργίας ενός σύγχρονου ποδοσφαιρικού οργανισμού και μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα κερδίζει πρωταθλήματα με τελικό προορισμό τα μεγάλα σαλόνια της Superleague. 

Όμως, ο πιο μεγάλος στόχος – και συνάμα ο πιο δύσκολος απ’ όλους, ήταν η επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδό μας. Την Κυριακή, για πρώτη φορά φάνηκε ότι θα πετύχουμε και αυτόν τον στόχο! Χιλιάδες κόσμου, με φίλαθλο πνεύμα, με οικογένειες στο γήπεδο και  με τα παιδιά των ακαδημιών της Ημαθίας, δημιούργησαν την ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που όλοι ονειρευόμαστε να επικρατεί σε κάθε αγώνα της ομάδα μας, αλλά και σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας.

Επιπλέον, ευχαριστούμε πολύ τις ποδοσφαιρικές σχολές Ακαδημία Βέροιας, ΑΕΠ Βέροιας, Ακαδημία Μακροχωρίου, Αστέρας Αλεξάνδρειας και τις μικτές ΕΠΣ Ημαθίας που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία της ΠΑΕ για τη θέσπιση κερκίδας Ακαδημιών. Η εικόνα των μικρών παιδιών με τους προπονητές και τους γονείς τους, ήταν μια τεράστια επιβράβευση για την προσπάθεια της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών, ταυτόχρονα και μια εικόνα από ένα αισιόδοξο μέλλον για την «ποδοσφαιρομάνα» Ημαθία.

Σας ευχαριστούμε όλους!

Συνεχίζουμε με την ίδια πίστη και προσήλωση.”

Με εκτίμηση,

ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή