Νίκη με 3-0 σετ (25-13,25-11,25-20) και κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου της πέτυχε ο Ποσειδώνας Βέροιας επί του Αίαντα κρύας Βρύσης.

Με την επιτυχία του αυτή λαμβάνει μέρος στο final four το επόμενο Σάββατο, που θα γίνει σέ ουδέτερη έδρα με αντίπαλο τον Αίαντα Κιλκίς.

Το άλλο ζευγάρι του ημιτελικού είναι πάνθηρες Κοζάνης – Αρίων Πτολεμαΐδας.

“Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου για την προσήλωση στο στόχο που βάλαμε στην αρχή του πρωταθλήματος και την υπομονή που δείξανε σε όλη την διάρκεια των αγώνων. Μετά από απουσία σχεδόν δύο χρόνων λόγω COVID , επανηλθαμε δυναμικά κ θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί στο final four” τόνισε ο προπονητής της ομάδας Λουκάς Στέργιος.

Σύνθεση (Λουκάς Στέργιος- Τσανασίδου Κική)

Καπνά Ηλιάνα, Βέργου Θωμαή, Κατσιγιάννη Ιωάννα, Τσακιριδου Ευδοξία, Μπασιά Μαριαλένα, Γιοβανούδη Δήμητρα, Aηδινίδου Έλενα, Χαρίση Αθανασία, Γκαιτατζή Μαρία, Καρούσου Άννα-Μαρια, Πελαλίδου Μαριάννα, παντσιου Αλίκη, Βοργιαντζιδου Ελένη, Θεοδωρακοπούλου Άννα

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή