«ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» θα είναι το όνομα του πάλαι ποτέ “Κινήματος Αλλαγής” (σκέτο), όπως αποφάσισαν με την ψήφο τους την Κυριακή (8/5/2022) η συντριπτική πλειοψηφία των περίπου 170.000 μελών και και φίλων του κόμματος με την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία που ξεκίνησε το πρωί και έλαβε δύο παρατάσεις για την ολοκλήρωσή της.

Αν και δεν έχουν ακόμη κοινοποιηθεί αναλυτικά αποτελέσματα φέρεται πως το νέο όνομα του κόμματος επιλέχθηκε από τους ψηφοφόρους με σχεδόν καθολικό ποσοστό έναντι της δεύτερης πρότασης της διατήρησης του ονόματος «Κίνημα Αλλαγής».

Η διαδικασία αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα για την διαδικασία επαναπροσδιορισμού του έως σήμερα Κινήματος Αλλαγής. Ολοκληρώνεται με το Συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως και τις 22 Μαΐού στο γήπεδο του TAE-KWON-DO και θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τα ζητήματα της πολιτικής τακτικής και της φυσιογνωμίας του φορέα. 

Στην διαδικασία της Κυριακής και οι 4.602 αντιπρόσωποι – σύνεδροι που θα μετάσχουν στο συνέδριο, όσο και οι Νομαρχιακές και Τοπικές Οργανώσεις.

Όσον αφορά στην Ημαθία, τα πράγματα ακόμα στα της καταμέτρησης είναι θολά, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι θα έχουμε ριζικές αλλαγές στη Νομαρχιακή Επιτροπή και επικράτηση του… κάμπου! Οψόμεθα, λογικά τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, με τις επίσημες ανακοινώσεις. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή