Αρχική Ροή Ειδήσεων Ζητούμενο η ενότητα και η ετοιμότητα

Ζητούμενο η ενότητα και η ετοιμότητα

ΑΡΘΡΟ: Την ερχόμενη Κυριακή, 8 Μαΐου, λαμβάνουν χώρα οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη των νομαρχιακών και δημοτικών επιτροπών του ΠΑΣΟΚ, των 4200 συνέδρων της 22ας Μαΐου καθώς και του ονόματος-σήματος με το οποίο θα πορευτεί το κίνημα στο μέλλον. 

Και αν το τελευταίο ερώτημα φαντάζει ήδη απαντημένο, απομένει στη βάση του κινήματος να υλοποιήσει ένα τολμηρό εγχείρημα. Της αυτοργάνωσης μέσω μίας ανοικτής και δημοκρατικής διαδικασίας και της ανάδειξης των προσώπων που θα το οδηγήσουν στην νέα εποχή. 

Κρίσιμες οι μέρες και οι μήνες που ακολουθούν και το κίνημα θα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να βρίσκεται σε ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις προκλήσεις του άμεσου μέλλοντος. Το γεγονός ότι – ανεξαρτήτως ποσοστού- αυτή τη στιγμή παραμένει η μόνη δύναμη που ενισχύεται, πέρα από προφανές στη κοινωνία πρέπει να καταστεί και λειτουργικό, να μετουσιωθεί σε παραγωγή πολιτικής.

Η ενότητα και η ετοιμότητα είναι τα προστάγματα στα οποία πρέπει και θα ανταποκριθεί ο κόσμος της δημοκρατικής παράταξης. Η χώρα χρειάζεται το κίνημα ως την δύναμη που μπορεί να προσεγγίσει ρεαλιστικά και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις προκλήσεις που ταλανίζουν την κοινωνία. Και γι’ αυτό θα πρέπει όλοι και όλες να είμαστε ενωμένοι και έτοιμοι ενώπιον του κοινού στόχου.

 

Λεωνίδας Ακριβόπουλος

Υποψήφιος για το Συνέδριο της 22ας Μαΐου

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή