Από το Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων του Νομού Ημαθίας ανακοινώθηκε πως οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Μαΐου 2022. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Αγαπητά μέλη

Την πρώτη (1η ) Κυριακή, ήτοι 1η Μαΐου, δεν πραγματοποιήσαμε την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, αυτή θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε, δεν χρειάζεται απαρτία, την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 στο Γραφείο του Συνδέσμου με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Η απολογιστική, δηλαδή η συζήτηση θα αρχίσει στις 10:45π.μ. και αν ο καιρός μας το επιτρέψει θα πραγματοποιηθεί στον ακάλυπτο χώρο του Γραφείου.

Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 12:30μ.μ. περίπου και θα διαρκέσει έως τις 6:00μ.μ. Απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο.

Δεν χρειάζονται πιστοποιητικά εμβολιασμού, νόσησης ή rapid test.

Εντός του Γραφείου η μάσκα είναι υποχρεωτική. Παράκληση θερμή, εάν η απολογιστική γίνει στον ακάλυπτο χώρο του Γραφείου, για το καλό όλων μας, να φοράμε τη μάσκα.

Συνάδελφοι, η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη. Αξίζει τον κόπο, να διαθέσουμε κάθε τρία (3) έτη λίγο χρόνο για το Σύνδεσμο. Η δύναμη του Συνδέσμου εξαρτάται από τον αριθμό των ψηφισάντων, βάσει αυτού γίνεται η οικονομική επιχορήγηση από την Π.Ο.Π.Σ.”

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

ΓΚΟΓΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ        ΤΟΠΑΛΤΖΙΚΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή