ΔΤ: Ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της «Βασίλισσας του Βορρά» εκφράζει τη μεγάλη του χαρά και τα συγχαρητήριά του για την σπουδαία επιτυχία της πολυαγαπημένης μας ομάδας, την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Super league 2.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας προς τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, το τεχνικό και το διοικητικό επιτελείο, που όλοι μαζί σαν μια γροθιά εργάστηκαν για να έρθει η μεγάλη αυτή επιτυχία που γέμισε χαρά την πόλη κι όλους τους φιλάθλους.

Συγχαίρουμε την οικογένεια Μπίκα και όσους συνέβαλαν στο διοικητικό έργο, οι οποίοι σε μικρό χρονικό διάστημα «ανέστησαν» κυριολεκτικά το Βεροιώτικο ποδόσφαιρο και το οδήγησαν εκεί που του αξίζει, στο δρόμο των επιτυχιών και της καταξίωσης.

Στεκόμαστε ολόψυχα στο πλευρό της ομάδας μας!!!!

Ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι στα μπαράζ που ακολουθούν η Βέροια θα αναδειχτεί και πάλι «Βασίλισσα», θα κατακτήσει επάξια αυτό που της ανήκει και από τη νέα σαιζόν θα αγωνίζεται εκεί που κατέκτησε την πανελλήνια αναγνώριση και σεβασμό, στα «σαλόνια» της μεγάλης κατηγορίας!!!!

Όλοι μαζί στο πλευρό της «Βασίλισσας του Βορρά»!!!!

Το ΔΣ του Συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Βέροιας

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή