Αρχική Ροή Ειδήσεων Κυκλοφορεί η Ψηφιακή Εφημερίδα InVeria της Κυριακής 1 Μαΐου 2022 (8ο φύλλο)

Κυκλοφορεί η Ψηφιακή Εφημερίδα InVeria της Κυριακής 1 Μαΐου 2022 (8ο φύλλο)

Στον ρυθμό των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από τον «Χαλασμό» της Νάουσας και την ιστορική μάχη της Δοβρά κινείται η Ημαθία τις τελευταίες ημέρες και οι εκδηλώσεις κορυφώνονται την Κυριακή 1 Μαΐου στη Νάουσα, με την τελετή στον «Χώρο Θυσίας» στην Αράπιτσα και την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην πόλη.

Στο 8ο φύλλο της ψηφιακής εφημερίδας InVeria παρουσιάζονται οι πρώτες εκδηλώσεις που έγιναν μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου (30/4), ενώ στο επόμενο φύλλο θα υπάρχει η συνέχεια. Να σημειωθεί ότι οι εκδηλώσεις ήταν τόσο πολλές, που δεν ήταν δυνατόν να παρουσιαστούν όλες αναλυτικά. 

Επίσης, υπάρχουν θέματα επικαιρότητας, αρθρογραφία εξωτερικών συνεργατών μας, ειδήσεις από την εβδομάδα που πέρασε και, φυσικά, η στήλη «ex-Αιρετικά», στην τελευταία σελίδα. 

Καλή σας ανάγνωση!

 Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή