Αρχική Ροή Ειδήσεων Έφτασε στην Μονή Παναγίας Δοβρά ο Αρχιεπίσκοπος για τις επετειακές εκδηλώσεις σε...

Έφτασε στην Μονή Παναγίας Δοβρά ο Αρχιεπίσκοπος για τις επετειακές εκδηλώσεις σε Νάουσα και Δοβρά eftase stin moni panagias dovra

Έφθασε στην πανηγυρίζουσα Μονή της Παναγίας Δοβρά στη Βέροια, λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής 29 Απριλίου 2022, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, προκειμένου να συμμετάσχει στους εορτασμούς για την επέτειο της συμπληρώσεως 200 ετών από το ολοκαύτωμα της Νάουσας, τη θυσία των 1241 Ναουσαίων Νεομαρτύρων και τη μάχη της Δοβρά. 

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τη συνοδεία του υποδέχθηκε στον αύλειο χώρο της Μονής ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως Αρχιμ. Αθηναγόρα Μπίρδα και πατέρες της Μονής.   

Ο  κ. Ιερώνυμος μετά την άφιξη του προσκύνησε στο Καθολικό της Ιεράς Μονής την εφέστιο και θαυματουργό Ιερά Εικόνα της Παναγίας Δοβρά καθώς και το ιστορικό λάβαρο της Επαναστάσεως του 1821 από την Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή