ΔΤ από βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Τάσο Μπαρτζώκα: Συγχαρητήρια επιστολή στη ΝΠΣ Βέροιας απέστειλε ο Τάσος Μπαρτζώκας δηλώνοντας καταρχάς, την περηφάνια του για τη μεγάλη νίκη που σημείωσε η ομάδα στον αγώνα με τον Θεσπρωτό και ευχόμενος την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος με εξίσου μεγάλες νίκες στους αγώνες μπαράζ. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «Η άνοδος στην κατηγορία  SL1 σας αξίζει! Έχετε αποδείξει τις δυνατότητες που έχετε!».

Ο Βουλευτής επαίνεσε τον Οργανισμό, τη Διοίκηση, το Τεχνικό Επιτελείο και βεβαίως, τους αθλητές για τη συστηματική και κοπιώδη προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να ανέλθουν αλλά και να διατηρήσουν την 1η θέση στο Βόρειο Όμιλο και, μάλιστα, με σημαντική αγωνιστική διαφορά, τονίζοντας ότι «η στοχοπροσήλωσή τους, η υπομονή και η επιμονή τους και η δυναμική μαχητικότητά τους στο γήπεδο είναι τα συστατικά που δικαιώνουν τον τίτλο της ΝΠΣ Βέροια ως Βασίλισσας του Βορρά».

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή