Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα παρακάτω: Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού πεζοδρομίων, αποφασίζουμε…

-Την εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων από το εναπομένον κάθε φορά ρεύμα κυκλοφορίας, λόγω αποκλεισμού του έτερου, σε τμήμα της Λ. Στρατού, από την συμβολή της με τον οδό Κουντουριώτη έως την συμβολή της με την οδό Ανδρονίκου, εκ περιτροπής  και στις δύο κατευθύνσεις.  

-Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όπου αυτή επιτρέπεται, όλων των οχημάτων στη Λ. Στρατού, από την συμβολή της με τον οδό Κουντουριώτη έως την συμβολή της με την οδό Ανδρονίκου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Μ. Ανδρονίκου προς Κουντουριώτη.  

-Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν την Πέμπτη 28-04-2022 και την Παρασκευή 29-04-2022, κατά τις ώρες από 07:00΄ έως 13:00΄, έκαστης ημέρας. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή