Επίσκεψη στα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας πραγματοποίησαν από κοινού οι τρεις βουλευτές Ημαθίας της ΝΔ και στελέχη του κόμματος, σε ένδειξη αναγνώρισης του έργου των εργαζομένων σε αυτά και με αφορμή τις άγιες μέρες του Πάσχα. 

Σε σχετικές αναρτήσεις τους ο υφυπουργός – βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι βουλευτές Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βέροιας Ηλίας Πλιόγκας, αναφέρουν:

Απόστολος Βεσυρόπουλος (υφυπουργός Οικονομικών, βουλευτής):

Επισκέφθηκα, με τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΔΕΕΠ Ημαθίας, και τους συναδέλφους μου Βουλευτές, τις Μονάδες υγείας της Βέροιας και της Νάουσας. Η σημερινή μας επίσκεψη, είναι μία έμπρακτη αναγνώριση και απόδοση τιμής στους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, στους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τη μάχη στην πρώτη γραμμή της δημόσιας υγείας. Τους οφείλουμε πολλά.

Τάσος Μπαρτζώκας (βουλευτής):

Στην επίσκεψη μας στο ΓΝ Βέροιας και Νάουσας, παρουσία του Προέδρου της ΔΕΕΠ Ν.Δ Ημαθίας, κ. Στ. Γιανναβαρτζή, των Προέδρων των ΔΗΜΤΟ του νομού μας και των στελεχών τους, εκφράσαμε τη μεγάλη μας ευγνωμοσύνη στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Σε όλους αυτούς που πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για την υγεία όλων μας! 

Όλο αυτό το διάστημα έχουν γίνει πολλά βήματα εκσυγχρονισμού των υποδομών των νοσοκομείων και του εξοπλισμού τους. Τίποτε όμως δεν θα ήταν εφικτό χωρίς το πολύτιμο προσωπικό.

Οφείλουμε να στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα τους και να ενισχύουμε την ικανότητα τους να μας θεραπεύουν. Η Κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι στηρίζει το ΕΣΥ και θα συνεχίσει να το κάνει, διοχετεύοντας τους απαραίτητους πόρους, ενισχύοντας τις υγειονομικές δομές με επιπλέον προσωπικό και εξοπλίζοντας τες με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Για την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών υγείας προς όλους τους πολίτες!

Λάζαρος Τσαβδαρίδης  (βουλευτής):

Δίπλα στο ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό των Νοσοκομείων της Βέροιας και της Νάουσας βρεθήκαμε σήμερα με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ημαθίας της ΝΔ προκειμένου να εκφράσουμε για ακόμη μία φορά τον αμέριστο σεβασμό μας στις άοκνες προσπάθειές που καταβάλλουν για να διατηρούν σε εξαιρετικά επίπεδα την παροχή υγειονομικών υπηρεσιών στην Ημαθία μας.

Κοινός στόχος για τον οποίον όλοι αγωνιζόμαστε, είναι η περαιτέρω αναβάθμιση του ρόλου τους, ο εκσυγχρονισμός των υλικοτεχνικών τους υποδομών, η διοχέτευση των απαραίτητων πόρων για τη διασφάλιση της βέλτιστης λειτουργίας τους καθώς και η ενίσχυσή τους με το απαιτούμενο προσωπικό επ’ ωφελεία των πολιτών της Ημαθίας και της ευρύτερης περιοχής.

Ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλες και σε όλους τους, ευχές για καλή ανάρρωση στους ασθενείς και στις οικογένειές τους!

Ηλίας Πλιόγκας (διοικητής Νοσοκομείου Βέροιας):

🔹Eίχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στις Μονάδες Βέροιας και Νάουσας τη Διοικούσα Επιτροπή Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας με τους Βουλευτές και τα στελέχη της. 

🔹Παρουσιάσαμε αναλυτικά το σύνολο των πρωτόγνωρων σε αριθμό,μέγεθος και εύρος ενισχύσεων σε ανθρώπινο δυναμικό και μέσα.

Υπουργείο Υγείας,3η ΥΠΕ και ΚΤ.ΥΠ σε ένα σταθερό και μόνιμο πλαίσιο συνεργασίας  άλλαξαν ριζικά τη φυσιογνωμία των Μονάδων Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας που κινείται και λειτουργεί πια με ένα στρατηγικό σχέδιο στη μετα-covid εποχή.

🔹Ιατρικό ,νοσηλευτικό,διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό λειτουργούμε ως μια ενιαία και αδιάσπαστη δύναμη και στις δύο Μονάδες.

🔹Τους ευχαριστούμε θερμά για τη διαρκή στήριξη και αναγνώριση του αγώνα που δίνουμε όλοι για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των παροχών Υγείας στον πολίτη.

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή