Αρχική Ροή Ειδήσεων Επέστρεψε η ομάδα Erasmus+ του τομέα Γεωπονίας του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας

Επέστρεψε η ομάδα Erasmus+ του τομέα Γεωπονίας του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας

ΔΤ: Επέστρεψε από την Βαρκελώνη η ομάδα Erasmus+ του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας, στην οποία συμμετείχαν μαθητές των τομέων Γεωπονίας – Τροφίμων – Περιβάλλοντος και Υγείας – Πρόνοιας – Ευεξίας του 1ου ΕΠΑΛ και του ΕΝΕΕΓΥΛ Βέροιας.

Οι μαθητές υλοποίησαν πρόγραμμα με τίτλο: «Το έξυπνο τρόφιμο προσαρμοσμένο στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις» και κωδικό 2021-1-EL01-KA121-VET-000011090. Η κινητικότητα κύλησε ομαλά μέσα από δράσεις εκπαίδευσης – επιμόρφωσης και πολιτιστικές επισκέψεις. 

Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του προγράμματος θα υλοποιηθούν στη συνέχεια και άλλες εκπαιδευτικές δράσεις και επισκέψεις. Ευελπιστούμε στην ολοκλήρωση του προγράμματος με τα μέγιστα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα προγράμματα Erasmus+ χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση και Εθνική Μονάδα Συντονισμού είναι το Ι.Κ.Υ. το οποίο και ευχαριστούμε για τη συνεργασία και υποστήριξη.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή