Αρχική Ροή Ειδήσεων Ευχαριστήρια Επιστολή για προσφορά τροφίμων στον Όμιλο προστασίας παιδιού Βέροιας

Ευχαριστήρια Επιστολή για προσφορά τροφίμων στον Όμιλο προστασίας παιδιού Βέροιας

Από τον Όμιλο προστασίας του παιδιού Βέροιας: Είμαστε πολύ συγκινημένοι και συνάμα  χαρούμενοι που παρά τη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε με τις υπέρογκες αυξήσεις στα τρόφιμα και στις πρώτες ύλες, οι συμπολίτες μας συνεχίζουν να προσφέρουν από το υστέρημα τους τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για να καλύψουμε τις μηνιαίες ανάγκες 50 οικογενειών με ανήλικα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. 

Τους είμαστε ευγνώμονες για την βοήθεια τους και για την εκτίμηση που δείχνουν προς το φιλανθρωπικό έργο μας. Ιδιαίτερα ελπιδοφόρο είναι το γεγονός ότι έχουμε κοντά μας και ιερωμένους που αποδεικνύουν έμπρακτα το κοινωνικό πρόσωπο της εκκλησίας προάγοντας την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανθρωπιά όπως ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Παλαιού Σκυλιτσίου, Πατέρας Ιωάννης Πολυχρονόπουλος που με την αμέριστη βοήθεια ενός κυρίου από τη Βέροια που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του και της ενορίας του,  συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής. 

Επίσης  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια το περιφερειακό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Βέροιας και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ. Παύλο Πυρινό που για πολλοστή φορά μας παρέδωσαν τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Ευχόμαστε πως η πράξη τους θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή