Με ισοπαλία έληξε ο αγώνας της Βέροιας κόντρα στην Ξάνθη. Η ομάδα της Ημαθίας δεν μπόρεσε να βάλει τέρμα ώστε να πάρει βαθμούς και έτσι παρά την προσπάθεια έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη.

Το  πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς σημαντικές προσπάθειες και για τις δύο ομάδες παρόλο που η ομάδα της Ξάνθης φάνηκε να πιέζει ώστε να ανοίξει το σκορ χωρίς όμως να το καταφέρει.  Οι Βεροιώτες είχαν μια ευκαιρία στο 45’ μετά την πάσα που έκανε ο Μούργος στον Κάτσε ο οποίος όμως δεν βρέθηκε στην σωστή θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι αλλάζει και παίρνει ζωντάνια με τις δύο ομάδες να έχουν ανέβει ποιοτικά.  Ειδικά η Βέροια έδειξε διάθεση για να σημειώσει τέρμα, έτσι στο 52’ ο Γιακουμάκης με κεφαλιά βρίσκεται κοντά  στο να σημειώσει τέρμα χωρίς αποτέλεσμα αφού η ενέργεια του αυτή δεν βρήκε δίχτυα.  Οι γηπεδούχοι δεν το βάζουν κάτω και έτσι στο 57’ ο Μούργος εκτελεί σουτ που όμως βγαίνει άουτ. Στο 60’ ο ίδιος παίκτης πάλι με σουτ δημιουργεί μια ευκαιρία η οποία όμως πάει χαμένη αφού βγαίνει πάλι άουτ. 

Η τελευταία ευκαιρία για την ομάδα της Ημαθίας παρουσιάζεται στο 62’ όταν ο Μούργος εκτέλεσε σούτ το οποίο όμως κατέληξε στο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.  Από την άλλη πλευρά οι Ξανθιώτες  παρά την καλή απόδοση που παρουσίασαν στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες ώστε να πάρουν το αποτέλεσμα.

Η Βέροια τώρα ελπίζει για νίκη στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια που θα δώσουν ώστε να πάρουν βαθμούς και να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατοίκος (Στεφανής, Σάββας)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (46’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Δημόπουλος, Οικονόμου, Μούργος (84’ Κουατέγκ), Κάτσε (65’ Ορφανίδης), Γιακουμάκης (65’ Καπνίδης), Πόζογλου (46’ Φοφανά), Πασάς.

ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Μιχαήλ, Φαζός, Τζανακάκης, Διαμαντόπουλος (80’ Δημητριάδης), Τσέλιος (80’ Δόρης), Αλή Μπαμπά, Γκόμεζ, Ουνγιαλίδης, Θυμιάνης (90+ Μπάτζιος), Τσιλιγγίρης (57’ Γκάουριτς).

 Ρεπορτάζ: Στεφανία Παπαγάλου


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή