Δ.Τ. από την ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας:  Το Δημοτικό Ωδείο Βέροιας διοργανώνει την Πασχαλινή Συναυλία «DONA NOBIS PACEM», με έργα για τη Μεγάλη Εβδομάδα, τη Δευτέρα 18 Απριλίου, ώρα 20.00, στο Θέατρο της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Συμμετέχουν η Παιδική και Νεανική Χορωδία του Δημοτικου Ωδείου με μαέστρο τη Ζησέκα Δήμητρα και το ορχηστρικό κιθαριστικό σύνολο artguitaristas το οποίο διευθύνει ο Ρίστας Πέτρος.

Η χορωδία θα ερμηνεύσει βυζαντινούς ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας που εναλλάσονται με διάσημα κλασσικά έργα των Franck, Bach, Faure, Σάκαρη, spiritual, που αναφέρονται  στα Πάθη του Χριστού και σε προσευχές των ανθρώπων. 

Τη χορωδία  συνοδεύει  στο πιάνο η Βαλεντίνη Φωκά, στο φλάουτο η Σίσσυ Γεωργοπούλου, στο τσέλο η Χιονίδου Κασσιανή και στο βιολί η Φώτη Σταματίνα,.solist Αμαράντου Καλλιόπη, Κοντοτάσιου Εβελίνα.

Επεξεργασία ύμνων Ζησέκα Δήμητρα

Το ορχηστρικό κιθαριστικό σύνολο artguitaristas θα ερμηνεύσει έργα των Piazolla, Caccini, Ρεμπούτσικα, Χατζιδάκη. Τα έργα έχει ενορχηστρώσει ο Ρίστας Πέτρος.

Τα τελευταία μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού επιτρέπουν την είσοδο σε κλειστούς συναυλιακούς χώρους μόνο σε εμβολιασμένους ή με πιστοποιητικό νόσησης

Είσοδος Ελεύθερη

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή