Συνεδρίαση που θα γίνει δια ζώσης θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δ. Βέροιας τη Μ. Τετάρτη (20/4/2022) και ώρα 12:30μμ, στο Δημαρχείο, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής: 

Θέμα 1ο 

Ανάκληση ή μη λειτουργίας καταστήματος (ιχθυοπωλείου) επί της οδού 16ης Οκτωβρίου 1.

Θέμα 2ο

Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη μελέτη εργοταξιακής σήμανσης και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια του έργου «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ».

Θέμα 3ο

Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου στο υπ’ αρίθ 516α εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του αγροκτήματος Κουλούρας.

Θέμα 4ο

Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου στα υπ’ αρίθ 1211, 1212, 1213 εκτός σχεδίου γεωτεμάχια του αγροκτήματος Τριλόφου.

Θέμα 5ο

Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου στο υπ’ αρίθ 284 εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο τους αγροκτήματος Βέροιας.

Στη συνεδρίαση της ΕΠΖ με φυσική παρουσία παρευρίσκονται τα μέλη επιτροπής, που είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, οι οποίοι οφείλουν να επιδεικνύουν τα σχετικά πιστοποιητικά στον Πρόεδρο της ΕΠΖ πριν την έναρξη της συνεδρίασης τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων (απόσταση ενάμισι μέτρου μεταξύ των παρευρισκομένων, αναλογία ενός ατόμου ανά δύο τ.μ., χρήση μάσκας και αντισηπτικού).

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή