Δ.Τ. από την Π.Υ. Βέροιας: Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης του προσωπικού της για πλήρη ετοιμότητα και αποτελεσματική αντιμετώπιση συμβάντων, αλλά και της εκπαίδευσης της Ομάδας Πυρασφάλειας της Δομής Φιλοξενίας-Προσωρινής Υποδοχής Προσφύγων & Μεταναστών Βέροιας, προγραμμάτισε και εκτέλεσε στις 14 Απριλίου 2022 άσκηση κατάσβεσης πυρκαγιάς και εκκένωσης της Δομής – διάσωση τραυματισμένου ατόμου, στο χώρο της Δομής Βέροιας (ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΡΜΑΤΟΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ).

Στην άσκηση έλαβε μέρος προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, καθώς και προσωπικό της Δομής Φιλοξενίας-Προσωρινής Υποδοχής Προσφύγων & Μεταναστών Βέροιας.

Η άριστη συνεργασία μεταξύ του προσωπικού της Πυροσβεστικής και της Δομής, είχε σαν αποτέλεσμα η άσκηση να περατωθεί με   επιτυχία και να εξαχθούν θετικά συμπεράσματα.

Ο Διοικητής

Χρήστος Ε. Θεοδωρίδης

Αντιπύραρχος

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή