Αρχική Ροή Ειδήσεων Λήξη της χιονοδρομικής χρονιάς με Αρχιερατική Θ. Λειτουργία στο ΕΧΚ Σελίου

Λήξη της χιονοδρομικής χρονιάς με Αρχιερατική Θ. Λειτουργία στο ΕΧΚ Σελίου

ΔΤ από Επιτροπή Διοίκησης ΕΧΚ Σελίου: Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη έληξε η φετινή περίοδος της χιονοδρομίας στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου. Το πρωί του Σαββάτου 9/4/2022 ετελέσθη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ (προστάτη των χιονοδρόμων) στο Σέλι όπου ιερούργησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων.

Την Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν ο Πρόεδρος και τα μέλη της επιτροπής διοίκησης ,οι εργαζόμενοι του κέντρου καθώς και ο Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας(ΣΧΟΒ),όπου και ετελέσθη επιμνημόσυνη δέηση για τα

αποβιώσαντα μέλη των χιονοδρόμων. Κατόπιν ακολούθησε δεξίωση στο εστιατόριο SALE VERMIO ,στο οποίο παρευρέθηκαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι ,μέλη του Σ.Χ.Ο Βεροίας και οι εργαζόμενοι του κέντρου.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήτανε διάχυτη η ικανοποίηση για τη καλή λειτουργία του κέντρου ,καθώς και η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και των αθλητών κατά την χειμερινή περίοδο όπου ευνοήθηκε από τις καιρικές συνθήκες και την υψηλή χιονόπτωση.

Η Επιτροπή Διοίκησης φιλοδοξεί να λειτουργήσει το κέντρο και κατά την θερινή περίοδο με ποικίλες δραστηριότητες .Επίσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους εργαζόμενους του κέντρου, οι οποίοι κάτω από αντίξοες συνθήκες έφεραν εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο καθώς και όλους τους επισκέπτες για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που καθημερινά μας έδειξαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του κέντρου.

Ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Καλό Καλοκαίρι.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή