Αρχική Ροή Ειδήσεων Δίνουν εξετάσεις φέτος μετά από τρία χρόνια

Δίνουν εξετάσεις φέτος μετά από τρία χρόνια

Ανακοίνωση από Φροντιστήριο ΕΝΑ & ΌΜΙΛΟΣ: Η σχολική χρονιά φτάνει προς το τέλος της. Οι μαθητές του Γυμνασίου, για πρώτη φορά, θα κληθούν να δώσουν, για πρώτη φορά στο σχολικό τους βίο, προαγωγικές εξετάσεις στο τέλος της χρονιάς.

Πολλοί μαθητές και γονείς προβληματίζονται και ανησυχούν για την προετοιμασία ενόψει των εξετάσεων. Στο Φροντιστήριο ένα & Όμιλος αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες του μαθητή και στεκόμαστε δίπλα του. Για αυτό σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα επαναληπτικών μαθημάτων προσανατολισμένο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη διδασκαλία των έξι εξεταζόμενων μαθημάτων.

Με το επαναληπτικό πρόγραμμα, που μόνο εμείς υλοποιούμε εδώ και 25 χρόνια, θα εξηγήσουμε τα πιο σημαντικά τμήματα της ύλης, θα εστιάσουμε στα SOS και θα καθοδηγήσουμε τους μαθητές με σημειώσεις και σχεδιαγράμματα για το πώς πρέπει να διαβάσουν ενόψει εξετάσεων αλλά και πώς πρέπει να γράψουν ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις τους

Το πρόγραμμα έχει δυνητικές ημερομηνίες έναρξης από τη Δευτέρα 11/4/2022 και μετά. Θα ολοκληρωθεί δε με το πέρας των εξετάσεων (θα κάνουμε δηλαδή τουλάχιστον 5-6 εβδομάδες μάθημα).

Επειδή ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές σ’ αυτήν την πρώτη εμπειρία με εξετάσεις, παρέχουμε το πρόγραμμα αυτό σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή προσφοράς.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή