Δελτίο Τύπου: O Όμιλος Προστασίας Απόρου Παιδιού Βέροιας,  δραστηριοποιείται,  με πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις  και εκδρομές  αρκετά  χρόνια  και πάντα με την υποστήριξη των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής  και του διοικητικού συμβουλίου, προσπαθεί  να βοηθάει την περιοχή,  το Δήμο μας  και  να προσφέρει κοινωνικό έργο συλλογικά στους  συνανθρώπους  μας. 

Με αυτή τη λογική ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, ημερήσια εκδρομή στα μαγευτικά Μετέωρα. Το πρόγραμμα της εκδρομής ξεκίνησε από τη πρωτεύουσα του Δήμου των Μετεώρων την Καλαμπάκα. Ακολούθησε επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων (Μουσείο Μανιταριών), όπου έγινε ξενάγηση στο χώρο και ενημέρωση για το ρόλο ενός μουσείου Φυσικής ιστορίας, τους στόχους του και τη φιλοσοφία της ύπαρξής του. Συνεχίζοντας την εκδρομή, επισκεφτήκαμε την Ιερά Μονή του Αγίου Στεφάνου που βρίσκεται στο νότιο άκρο της συστάδας των Μετεώρων, ακριβώς πάνω από την Καλαμπάκα. Η εκδρομή ολοκληρώθηκε στην ιδιαίτερα γραφική πόλη των Τρικάλων, όπου υπήρχε άφθονος χρόνος για να γίνουμε όλοι μία παρέα.

Η Πρόεδρος, Κατερίνα Γαλίκα και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Προστασίας Άπορου Παιδιού Βέροιας, εκφράζει από καρδιάς, στα μέλη και τους φίλους του τις θερμές του ευχαριστίες που με το δυναμικό τους παρόν βοήθησαν και  πραγματοποιήθηκε η ημερήσια αυτή εκδρομή. Πιστεύουμε  ότι  στην δύσκολή  εποχή που ζούμε ,είναι πολύ όμορφο  να  μας δίνεται η δυνατότητα να  ξεχνάμε τα καθημερινά μας  προβλήματα. Υπόσχεση όλων για   κάποια  αντίστοιχη  εκδρομή  στο μέλλον  που θα δοθεί η δυνατότητα  στους  κατοίκους  να  συμμετάσχουν  με χαμηλό κόστος σε κάτι ανάλογο, βοηθώντας πάντα συνανθρώπους μας.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή