Δελτίο Τύπου – Ευχαριστήριο: Με ιδιαίτερη τιμή παρουσιάστηκε την Τετάρτη 6 Απριλίου στο κοινό της Βέροιας το βιβλίο του Νικολάου Ι. Καλλιγά «Η Βέροια στην κατοχή και τον εμφύλιο 1940-1949», την επιμέλεια του οποίου ανέλαβε ο ανηψιός του συγγραφέα και ιδιοκτήτης των Κέντρων Ξένων Γλωσσών «Λέξις» και του εκδοτικού οίκου «Super Course», κος Γεράσιμος Καλλιγάς.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά μας ήταν συγκινητική. Το κλίμα στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ήταν εξαιρετικό, ιδιαίτερα κατά την παρουσίαση των αποσπασμάτων του βιβλίου και των ιστορικών φωτογραφιών.

Ο εμπνευστής της βραδιάς, κύριος Γεράσιμος Καλλιγάς αλλά και οι εργαζόμενοι των ΚΞΓ «Λέξις» και του εκδοτικού οίκου «Super Course» που στήριξαν την προσπάθεια αυτή οφείλουν να ευχαριστήσουν:

Τους ομιλητές της παρουσίασης: κο Πυρινό Παύλο, καθηγητή-ιστορικό, κο Βασιάδη Αναστάσιο, ιατρό-τέως πρόεδρο ιατρικού συλλόγου Βέροιας και συγγραφέα, και κο Ζαμπούνη Χρήστο, εκδότη, για τις όμορφες σκέψεις τους για το βιβλίο που μοιράστηκαν με όλους εμάς.

Την κοινωνία της Βέροιας που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και αγκάλιασε εξαρχής την προσπάθειά μας αγοράζοντας το βιβλίο.

Τα τοπικά μέσα που προέβαλαν την παρουσίαση και συνέβαλαν στην προώθηση του βιβλίου.

Με ιδιαίτερη τιμή,

Ο ιδρυτής και οι εργαζόμενοι των Κέντρων Ξένων Γλωσσών «Λέξις» και του Εκδοτικού Οίκου «Super Course».

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή