Ακόμα μια νίκη σημείωσε η ομάδα της Βέροιας, αυτή την φορά επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, με σκορ 2-0. Αξιοσημείωτο είναι τα γκολ της Βασίλισσας μπήκαν στα πρώτο και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα! 

Το σκορ άνοιξε με το “καλημέρα” ο Γιακουμάκης μόλις στο 1’μετά από σουτ, ενώ η Αναγέννηση προσπάθησε να απαντήσει στο γκολ με τον Λαρρέα στο 11’ ο οποίος έχει την ευκαιρία να φέρει την ισοπαλία για την ομάδα του, αλλά η ενέργεια του αυτή κατάληξε στο δοκάρι. Στο 25’ ο Μπαντιμπανγκά με “ασθενικό” σουτ δημιουργεί και εκείνος μια ευκαιρία για να φέρει τον αγώνα στα ίσια του χωρίς όμως προσπάθεια. 

Η ευκαιρία για την ομάδα της Ημαθίας να κάνει το 2-0 ήρθε από τον Πασά στο 41’ με σουτ  τελικά δεν πέτυχε τον στόχο του. 

Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι καταφέρνουν να φέρουν σε μια ισορροπία το ματς και να “ φλερτάρουν “ με το γκολ χωρίς ωστόσο όμως να καταφέρουν να κάνουν σημαντικές προσπάθειες.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις δύο ομάδες να έχουν κατεβάσει στροφές ο Φοφανά βρίσκει τελικά δίχτυα όμως ο διαιτητής σφυρίζει οφσάιντ και ο γκολ ακυρώθηκε, προκαλώντας διαμαρτυρίες. 

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν για τους Βεροιώτες και έτσι στο 68’ ο Ορφανίδης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά θέλει να κάνει το 2-0 για την ομάδα του χωρίς αποτέλεσμα.Η επόμενη καλή ευκαιρία για την Βέροια ήρθε στο 77’ όμως το σουτ του Πόζογλου καταλήγει στον τερματοφύλακα Γκέκα. Αρκετά λεπτά πριν την λήξη του αγώνα η Αναγέννηση ανέβασε στροφές και μέχρι τις καθυστερήσεις έψαχνε την τελική προσπάθεια για να σημειώσει τέρμα όμως δεν τα κατάφερε. 

Λίγα δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της λήξης η “Βασίλισσα” σημείωσε και δεύτερο γκολ, με σκόρερ τον Μπλέτσα και διαμορφώθηκε το τελικό 2-0. Η Βέροια σημείωσε την στην 21η νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα…

Οι σημαντικότερες φάσεις του αγώνα:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Περράκης (Χατζηνάκος, Καραγιάννης)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Οικονόμου (89′ Μπλέτσας), Γαβριηλίδης, Μούργος (67’ Ορφανίδης), Φοφανά (67’ Πόζογλου), Πασάς (89′ Καπνίδης), Γιακουμάκης (84’ Κάτσε).

ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Γκέκας, Κουτρουμάνος (83’ Κουτσιανικούλης), Μπάλλας (83’ Καρανίκας), Γκόλιας, Λαρέα (26’ Γκουγκούδης), Κοτσώνης, Γκίνη, Λαγός, Πλέγας, Μπαντιμπαγκά (60’ Μανιός), Μπιανκόνι (60’ Αθανασιάδης).

Ρεπορτάζ: Στεφανία Παπαγάλου

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή