Αρχική Ροή Ειδήσεων Ο χάλκινος του JIU JITSU Γιώργος Ιωσηφίδης επισκεύτηκε το Δήμαρχο Βέροιας

Ο χάλκινος του JIU JITSU Γιώργος Ιωσηφίδης επισκεύτηκε το Δήμαρχο Βέροιας

Από το Δήμο Βέροιας: Τον 16χρονο αθλητή του JIU JITZU Γεώργιο Ιωσηφίδη που κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο επίσημο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη από τη 1 έως τις 3 Απριλίου στο Ηράκλειο της Κρήτης, υποδέχθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Ο κ. Βοργιαζίδης εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στον αθλητή Γιώργο Ιωσηφίδη του Αθλητικού Συλλόγου «Ρωμιός» (με έδρα την Βέροια) και στον προπονητή του, κ. Χρήστο Μιχαϊλοφ, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από το μέλος της Εθνικής Ομάδας JIU JITSU που συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην κατηγορία έως 18 ετών και έως 66 κιλά.

«Η επιτυχία αυτή έρχεται σαν επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται στον σύλλογο, ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει την αρχή για μεγαλύτερες κατακτήσεις και νίκες. Σας εύχομαι να συνεχίσετε δυναμικά, πάντα να έχετε επιτυχίες, με τη δέσμευση ότι θα βρίσκομαι δίπλα σας αρωγός στην προσπάθειά σας» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Βέροιας.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή