Αρχική Ροή Ειδήσεων Ολοκλήρωσε την συμμετοχή της στον διαγωνισμό Ρομποτικής First Lego League η ομάδα...

Ολοκλήρωσε την συμμετοχή της στον διαγωνισμό Ρομποτικής First Lego League η ομάδα «Metashifters» του Κ.Δ.Β.Μ. “Δικτύωση”

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 ΔΙΚΤΥΩΣΗ: Ανακοίνωση από Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της ομάδας ρομποτικής του κέντρου μας  στον τελικό του Πανελλήνιου διαγωνισμού Ρομποτικής και Καινοτομίας FLL (First Lego League). Η ομάδα μας πλασαρίστηκε σε πολύ καλή θέση στο Robot Game και διακρίθηκε με εξαιρετικές κριτικές για το σχεδιασμό του ρομπότ και τον προγραμματισμό. Όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία που θα τους συνοδέψει σε όλη τους τη ζωή.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας «Metashifters» και τα μέλη της Αντώνη, Σωτήρη, Νικλή, Θοδωρή, Γεώργιο, Νίκο, Πέτρο, Κώστα, Θανάση καθώς επίσης στους μέντορες και προπονητές Παντελίδη Μιχάλη και Σαπτσόγλου Ιγνάτιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που ήταν μαζί μας και υποστήριξαν τα παιδιά τους σε αυτό το ταξίδι. Τέλος η ομάδα θέλει να συγχαρεί την οργάνωση FLL Greece, τους συνεργάτες και τους εθελοντές για την καταπληκτική διοργάνωση όπου μικροί και μεγάλοι  μέσα σε ένα κλίμα χαράς και γιορτής πέρασαν απίστευτα.

Έχοντας αποκτήσει εμπειρία και γνώση από αυτό το ταξίδι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή