Δ.Τ. από την ΚΕΠΑ Βέροιας: Η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας με τη Μικτή Χορωδία διοργανώνει σε συνεργασία με την θεατρική ομάδα του  4ου Λυκείου Βέροιας συναυλία με τίτλο «Ζωντανεύοντας την ποίηση», τη  Δευτέρα 11 Απριλίου, ώρα 20.00, .στο Θέατρο της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Η συναυλία είναι αφιερωμένη στην αγάπη και σε όλο το φάσμα των συναισθημάτων που μας προκαλεί, όπως χαρά, λύπη, ανυπομονησία, ενθουσιασμό, καρτερικότητα, μοναξιά.

Η χορωδία μαζί με οργανικό σύνολο και  με μαέστρο τη Ζησέκα Δήμητρα, θα ερμηνεύσει ερωτικά τραγούδια του Μ. Θεοδωράκη  σε συνδυασμό με ερωτική ποίηση μεγάλων Ελλήνων ποιητών.

Τη χορωδία  συνοδεύει στο πιάνο η Βαλεντίνη Φωκά και οργανικό σύνολο αποτελούμενο από την Σίσσυ Γεωργοπούλου στο φλάουτο, τον Βαγγέλη Σαραγάτση στο μπουζούκι, την Φώτη Σταματίνα στο βιολί από την τάξη του Γ.Βλάχου,  τη Χιονίδου Κασσιανή στο τσέλο από την τάξη του Δ.Καϊλόγλου.

Αφηγητές η Κωνσταντίνα Παντούλη  και ο Αντώνης Καισίδης. Τα ποιήματα και τα τραγούδια επιμελήθηκε και επεξεργάστηκε η Δήμητρα Ζησέκα.

Η θεατρική ομάδα του 4ου Λυκείου Βέροιας θα παρουσιάσει δραματοποιημένα ποιήματα της κ. Αδαλόγλου Κούλας από τη συλλογή «Οδυσσέας Τρόπον Τινά»  με συνοδεία μουσικής και χορού.

Τα ποιήματα θα ερμηνεύσουν οι Αντώνης Σίμος, Ελένη Τσανακτίδου, Σοφία Συντίλα

Συνοδεύουν στην κιθάρα οι Απόστολος Καραμίχος και Τρύφων Οικονόμου, στο πιάνο ο Στέφανος Γκουτζελίκας και solist στο τραγούδι ο Γιάννης Τασιόπουλος.

Χορός και χορογραφίες από τις Ευαγγελία Παπαδόπουλου, Παναγιώτα Μπουζίκα, Ναταλία Πετρομελίδου.

 

Υπεύθυνες καθηγήτριες οι Ευγενία Καβαλλάρη, Έφη Τσεπίδου, Μαρία Καρανικόλα.

Τα τελευταία μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού επιτρέπουν την είσοδο σε κλειστούς συναυλιακούς χώρους μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες του τελευταίου τριμήνου . 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή