Από τη Μητρόπολη Βέροιας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Βέροιας. Αναλυτικά: 

Την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνος στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας.  

Την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Μακάριοι οἱ εἰρηνοποιοί ὅτι αὐτοί υἱοί Θεοῦ κληθήσονται»στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».   

Την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.  

Το Σάββατο 9 Απριλίου στις 8:30 π.μ. θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, με την ευκαιρία της ολοκληρώσεως της φετινής χιονοδρομικής χρονιάς.  

Την Κυριακή 10 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Νεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στη Χαλάστρα, όπου στο τέλος θα τελέσει μνημόσυνο για τους μαρτυρικώς πεσόντες Κουλακιώτες κατά το 1822.  

Την Κυριακή 10 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Στ΄ Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και θα ομιλήσει με θέμα: «Οσία Μαρία η Αιγυπτία, το πρότυπο της μετανοίας».  

Την Τρίτη 12 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή