Αρχική Ροή Ειδήσεων ΠΣ Ημαθίας: Τα 68 μέλη που θα εκπροσωπήσουν την Ημαθία στο συνέδριο...

ΠΣ Ημαθίας: Τα 68 μέλη που θα εκπροσωπήσουν την Ημαθία στο συνέδριο του κόμματος

ΔΤ: Ολοκληρώθηκαν οι προσυνεδριακές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας, με την κορυφαία διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων που έγινε στις 1-2-3/4/2022.

Η συμμετοχή σε επίπεδο Νομού ξεπέρασε το 60% και σε κάποιες οργανώσεις μελών άγγιξε το 75%. Με βάση την εγκύκλιο της ΚΟΕΣ, ο Νομός μας θα εκπροσωπηθεί από 68 μέλη-αντιπροσώπους (38 άνδρες και 30 γυναίκες).

Οι αντιπρόσωποι καλούνται να συμμετέχουν στο 3ο Συνέδριο του Κόμματος που θα γίνει στις 14-15-16-17 /4/2022 στο στάδιο του Ταε Κβον Ντο, όπου θα κληθούν να αποφασίσουν για το κείμενο των Θέσεων, το Προοίμιο, το Καταστατικό του κόμματος, στη βάση της εισήγησης του Πολιτικού Συμβουλίου, της πρότασης του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα για εκλογή του Προέδρου και των μελών της Κ.Ε απευθείας από τα μέλη του Κόμματος, όπως και των προτάσεων που έχουν μειοψηφήσει.

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Γραφείο τύπου

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή