Δ.Τ.: Το Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας λειτουργεί στο πλαίσιο της πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βέροιας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020».

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας ευχαριστεί θερμά την τοπική επιχείρηση «ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΟΒΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ LIDO» για την έμπρακτη στήριξή του, ενισχύοντας τη διανομή τροφίμων του Μαρτίου 2022 η οποία διεξήχθη από τη δομή. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο σύλλογο Ζαχαροπλαστών Ημαθίας και συγκεκριμένα τον κ. Αναστάσιο Παγούρα ο οποίος συντόνισε τη δράση και η βοήθειά του ήταν πολύτιμη.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μία δομή η οποία εξυπηρετεί σε μηνιαία βάση τους ωφελούμενους και οι δωρεές είναι ευπρόσδεκτες όλη τη διάρκεια του έτους.

Σταδίου 51, ΤΚ 59131

Τηλέφωνα :  2331353824, Αθανασία Λαμπριανίδου

2331353811, Δήμητρα Καρατζά

Δευτέρα έως Παρασκευή, 7:30 π.μ.-15:30 μ.μ.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής  Προστασίας – Υγείας – Εθελοντισμού

 

Γεωργία Μπατσαρά

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή