ΔΤ από βουλευτή Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ) Άγγελο Τόλκα: Κατά της πολιτικής του κυρίου Μητσοτάκη στη Δημόσια Διοίκηση στράφηκε στη σημερινή του ομιλία ο Άγγελος Τόλκας κατά τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ για τον κομματισμό και την αξιοκρατία στο Δημόσιο.

Έκανε λόγο για τον κομματικό στρατό που στήνεται εις βάρος των πολιτών, μέσα από τις πελατειακές σχέσεις και την απαξίωση των μόνιμων σχέσεων εργασίας.

Τη στιγμή που φαίνεται πόσο κρίσιμος είναι ο χαρακτήρας των παροχών του δημόσιου τομέα, σε στιγμές κρίσεων, καταστροφών, οικονομικής πολιτικής και υγειονομικών αναγκών, η Νέα Δημοκρατία αυξάνει τον αριθμό συμβασιούχων και προχωρεί σε προσλήψεις με αδιαφανείς διαδικασίες, ακόμη και εκτός ΑΣΕΠ.

Ο πρώην Υφυπουργός κος Τόλκας υπενθύμισε ότι μέσα σε 2.5 χρόνια διακυβέρνησής της η ΝΔ ξεκίνησε και πάλι να αυξάνει αλόγιστα τους συμβασιούχους εις βάρος της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είχε λειτουργήσει εντελώς διαφορετικά.

Καταλήγοντας, ο Βουλευτής Άγγελος Τόλκας τόνισε ότι η Κυβέρνηση ακολουθεί ένα παρωχημένο και αναχρονιστικό, μοντέλο διοίκησης, παραμένοντας βαθιά συντηρητική, συστημικά προσηλωμένη, απευθυνόμενη σε λίγους, εκλεκτούς και άριστους. Τη στιγμή που τώρα περισσότερο από ποτέ οι πολίτες έχουν ανάγκη την ύπαρξη μηχανισμών στήριξης από το Κράτος.

Το βίντεο της ομιλίας:

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή