Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακροχωρίου Ημαθίας “ΨΗΦΙΔΩΤΟ” ανακοινώθηκαν τα εξής: Στο πλαίσιο των δράσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακροχωρίου Ημαθίας “ΨΗΦΙΔΩΤΟ”, σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ και την Δνση της Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας, εν όψει  της Επετείου του ατυχήματος των Τεμπών (13.04.2003) και δεδομένου ότι και για την φετινή χρονιά  (λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τα περιοριστικά μέτρα λόγω της ύπαρξης της πανδημίας του Κορωνοϊού) ΔΕΝ  διοργανώνεται από τον Σύλλογό μας, ο ετήσιος Αγώνας Δρόμου Μνήμης των 21Μαθητών στο Μακροχώρι, προχωρήσαμε στην σκέψη του παρακάτω Διαγωνισμού, τον οποίο στοχεύουμε να  εντάξουμε στις ετήσιες δράσεις, μαζί με τον Αγώνα Δρόμου.  

Πρόκειται για ένα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ με θέμα την ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην οποία θα συμμετέχουν, ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ, όλα τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ του ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ, με την συμμετοχή  ΜΟΝΟ των μαθητών της Δ΄ Τάξης.  

 ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ 

∙ Από το Σάββατο το πρωί 09.04.2022 θα αναρτηθούν όλες οι ζωγραφιές στην Ιστοσελίδα του  Συλλόγου www.psifidoto.org ξεκινώντας η διαδικασία της διαδικτυακής Ηλεκτρονικής Ψηφοφορίας από το κοινό, παραμένοντας ανοιχτό μέχρι την Τρίτη 12.04.22 και ώρα 20:00. 

∙ Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα δημοσιοποιηθούν στο site του Συλλόγου, την Τετάρτη  13.04.2022.  

∙ Θα βραβευτούν τα πρώτα 5 (πέντε) έργα (από διαφορετικά Σχολεία) με τις περισσότερους  ψήφους. 

∙ Για τα καλύτερα έργα θα υπάρχουν 5 (πέντε) ΔΩΡΑ, που θα παραλάβουν οι Δντές των  βραβευθέντων Σχολείων, από μία αναμνηστική πλακέτα για τους πέντε μαθητές των  βραβευθέντων έργων και από μία αναμνηστική ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή