Την Κυριακή 3/4, οι Αετοί Βέροιας δίνουν το τελευταίο τους παιχνίδι στο ΔΑΚ «Βικέλας».

Μετά από μια ιδιαίτερη περίεργη χρονιά, που ξεκίνησε με διαφορετικούς στόχους και εξελίχθηκε διαφορετικά, η ομάδα της Ημαθίας αποχαιρετά τους φίλους της ομάδας, με το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Καστοριά.

Στόχος του τεχνικού επιτελείου και των παικτών η νίκη, που αφενός θα τους εξασφαλίσει την 5η θέση στο πρωτάθλημα και αφετέρου θα φέρει θετικό ισοζύγιο στον απολογισμό της χρονιάς (9 ήττες έναντι 8 ηττών)

Αυτό είναι το προτελευταίο παιχνίδι των Αετών στο πρωτάθλημα, καθώς ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη βέβαιη πρωταθλήτρια, Ακαδημία της ΔΕΚΑ.

Η διοίκηση της ομάδας απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να σπεύσει την Κυριακή στο ΔΑΚ «Βικέλας» και να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι με την ομάδα της Καστοριάς.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Ανατόλια – Ναύαρχος Βότσης

Ίκαροι Γιαννιτσών – ΑΟΚ Βέροιας

ΦΟ Αριδαίας – Γαλάζιοι ΚΟΘ

Αριστοτέλης Φλώρινας – ΔΕΚΑ

Αετοί Βέροιας – Καστοριά

Η βαθμολογία

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή