Δ.Τ. από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακροχωρίου “ΨΗΦΙΔΩΤΟ”: Στο πλαίσιο των δράσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακροχωρίου Ημαθίας “ΨΗΦΙΔΩΤΟ” και εν όψει της Επετείου του ατυχήματος των Τεμπών (13.04.2003) και δεδομένου ότι και για την φετινή  χρονιά (λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τα περιοριστικά μέτρα λόγω της ύπαρξης της πανδημίας του  Κορωνοϊού) ΔΕΝ διοργανώνεται από τον Σύλλογό μας, ο ετήσιος Αγώνας Δρόμου Μνήμης των 21Μαθητών στο Μακροχώρι, σε συνεργασία με:  

το Δήμο Βέροιας ,  

⮚ το Κ.Α.Π.Α. ΔΗΜΟΥ Βέροιας και  

⮚ την ΤΡΟΧΑΙΑ Βέροιας,  

διοργανώνει την Τετάρτη 06.04.2022 (πρωινές ώρες 09:00 – 12:00), μέσα στο κλειστό Γυμναστήριο  του ΕΑΚ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΊΟΥ – “ΔΗΜ. ΒΙΚΕΛΑ” ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ με την συμμετοχή :  

⮚ της Τροχαίας Βέροιας (με παρουσίαση και την χρήση προσομοιωτών ατυχημάτων) και με  

⮚ την ενημερωτική «φιλική συμμετοχή» του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ – Ν.  ΗΜΑΘΙΑΣ «ΣΕΑ ΑΓΑΠΗ», 

όπου θα έχουν την ευκαιρία μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου  ΜΑΚΡΟΧΩΡΊΟΥ, να «εισπράξουν» γνώση και εμπειρία για την ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ και την ΟΔΙΚΗ  ΑΣΦΑΛΕΙΑ.  

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή