Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Βέροιας και από τις Σέρρες το απόγευμα του Σαββάτου (26/3/2022). Με γκολ του Πασά στο δεύτερο μέρος, επικράτησε με 0-1 του Πανσερραϊκού και πήρε άλλους τρεις βαθμούς στην πορεία ανόδου της. Το σκορ αδικεί την Βέροια. Μετά το γκολ, η Βέροια έχασε άλλα δυο μοναδικά τετ α τετ για να διευρύνει το σκορ της.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός μπήκε καλύτερα στο ματς αλλά μετά το 25λεπτο η Βέροια ισορρόπησε και ήταν η ομάδα που είχε τις μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Συγκεκριμένα, στο 27’ μετά από μπροστινή μπαλιά του Οικονόμου, ο Γιακουμάκης έπιασε «αέρα» στην πρώτη του προσπάθεια, μέσα στην αντίπαλη περιοχή και στην συνέχεια το πλασέ που επιχείρησε εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού. Στο 30’, μετά από σέντρα του Πασά, ο Γιακουμάκης βρέθηκε μόνος στην μικρή περιοχή έκανε το πλασέ αλλά ο Κατσίκας απόκρουσε με το πόδι.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πατήσουν απειλητικά περιοχή. Είχαν ένα καλό σουτ του Στίνα έξω από την περιοχή, στο 30’, που πέρασε άουτ. Καλό σουτ έξω από την περιοχή είχε και η Βέροια στο 37’ με τον Πεταυράκη, που κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια ευτύχησε να σκοράρει νωρίς. Σε μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Γιακουμάκης πέρασε την μπάλα στον Πασά, ο επιθετικός της Βέροιας μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 63’ η Βέροια έχασε τεράστια ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς. Μετά από μακρινή μπαλιά του Δημόπουλου, ο Φοφανά βγήκε μόνος απέναντι στο τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού αλλά ο Κατσίκας απόκρουσε το πλασέ.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Πανσερραϊκός. Στο 66’ ο Κανίς μπήκε από δεξιά, έκανε την σέντρα, ο Κόντσι έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Το παιχνίδι άνοιξε στο τελευταίο 20λεπτο. Η Βέροια διατήρησε το πάνω χέρι και στο 79’ είχε ένα καλό σουτ του Ορφανίδη μέσα από την περιοχή που αποκρούστηκε πολύ δύσκολα από τον Κατσίκα. Στο 80’, οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα τεράστια ευκαιρία για να σημειώσουν δεύτερο τέρμα. Μετά από γέμισμα από πίσω, ο Γαβριηλίδης με κεφαλιά έβγαλε σε καλή θέση τον Πόζογλου ο οποίος από καλή θέση μέσα από την περιοχή σούταρε άουτ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας, Καρασαλίδης, Κεφαλάς (88’ Μασκανάκης), Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Μαρκιόνι, Στίνα, Κόντσι, Κανίς, Ντίαζ (88’ Επάς)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης (66’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Δημόπουλος, Γαβριηλίδης, Οικονόμου, Μούργος (78’ Πόζογλου), Φοφανά (78’ Ορφανίδης), Πασάς (88’ Καπνίδης), Γιακουμάκης (88’ Μπλέτσας).

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή