Και ενώ είχε τεθεί το ζήτημα να καταργηθεί η αλλαγή της ώρας, ήρθε η πανδημία του κορωνοιού και πάγωσαν όλες οι συζητήσεις. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η αλλαγή της ώρας θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Ειδικότερα, αύριο, Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 οι δείκτες των ρολογιών πηγαίνουν μια ώρα μπροστά, προκειμένου να τεθεί σε ισχύ η θερινή ώρα.

Όταν το ρολόι δείξει 03:00 τα ξημερώματα, οι πολίτες της Ελλάδας θα πρέπει να γυρίσουν τους δείκτες μια ώρα μπροστά, και τα ρολόγια να δείχνουν 04:00 τα ξημερώματα.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

“Σας υπενθυμίζουμε ότι, την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022, λήγει η εφαρμογή του μέτρου της χειμερινής ώρας, σύμφωνα με την Οδηγία 2000/84 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19/01/2001, σχετικά με τις διατάξεις για τη χειμερινή ώρα. Οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά, δηλαδή από 03:00 π.μ. σε 04:00 π.μ..”

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή