Δ.Τ. από το “Ωδείο Ναούσης”: Με την ευκαιρία της επετείου διακοσίων χρόνων από την επανάσταση του 1821, τη μεγάλη αυτή στιγμή της εθνικής παλιγγενεσίας, καθώς επίσης και της 200ης επετείου του Χαλασμού της Νάουσας, το Μουσικό Σωματείο «Ωδείο Ναούσης» παρουσιάζει τη μουσική παράσταση με τίτλο «Τόπος ελληνικός – Με φως και αγώνα αδιαλείπτως».

Ένα ταξίδι με οδηγό την τέχνη της μουσικής και του λόγου στους ιστορικούς σταθμούς της πορείας της πατρίδας μας.

Η μικτή τετράφωνη χορωδία και η μαντολινάτα του «Ωδείου Ναούσης», με τραγούδια χαρακτηριστικά της κάθε εποχής υμνούν τα βάσανα και τις χαρές της πολυκύμαντης ζωής του Έλληνα, αναδεικνύοντας παράλληλα και την εξέλιξη της ελληνικής μουσικής.

  • Εναρμόνιση, ενορχήστρωση, διδασκαλία τραγουδιών, διεύθυνση χορωδίας και μαντολινάτας: Δημήτρης Παρόλας
  • Σενάριο, επιμέλεια κειμένων: Χρήστος Τσίτσης
  • Αφήγηση: Κώστας Βαρβέρης

Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 – 8:30 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη, με επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική εντός του θεάτρου.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και ζωντανά μέσω διαδικτύου για τους φίλους του “Ωδείου Ναούσης” και της Ηρωικής Πόλεώς μας που βρίσκονται στην Ελλάδα και τον Κόσμο.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή