Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μακροχώρι για την 25η Μαρτίου από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας: Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, στην πρόληψη  των τροχαίων ατυχημάτων, στην εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια  διεξαγωγής της παρέλασης στο Μακροχώρι, αποφασίζουμε:

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης όπου αυτή επιτρέπεται  των οχημάτων:  

1. άνω των 3,5 τόνων, στην οδό Αριστοτέλους από τη συμβολή της με την οδό  Καρατάσου έως τη συμβολή της με την οδό Βασ. Κων/νου  

2. κάτω των 3,5 τόνων στην οδό Αριστοτέλους από τη συμβολή της με την οδό Κανάρη έως  τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου.  

Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν κατά τις ώρες 10:45΄ έως  12:00΄ της 25-03-2022.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας, θα διεξάγεται  μέσω παρακαμπτήριων οδών, ως εξής:

1. Για όλα τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων που κινούνται στην οδό Αριστοτέλους από Βέροια  προς Αλεξάνδρεια, θα πραγματοποιείται εκτροπή κυκλοφορίας μέσω των οδών Καρατάσου –  Δημοτική Οδό Μακροχωρίου-Λυκογιάννης – Βασιλέως Κωνσταντίνου – Αριστοτέλους και  αντίστροφα. 

2. Για τα οχήματα κάτω των 3,5 τόνων που κινούνται στην οδό Αριστοτέλους από Βέροια προς  Αλεξάνδρεια, θα πραγματοποιείται εκτροπή κυκλοφορίας μέσω των οδών Κανάρη –  Καραϊσκάκη – 25ης Μαρτίου – Αριστοτέλους και αντίστροφα.  

Από τις παραπάνω απαγορεύσεις, εξαιρούνται τα ασθενοφόρα, τα οχήματα της Ελληνικής  Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και γενικώς οχήματα έκτακτης ανάγκης, η  διέλευση των οποίων θα επιτρέπεται, σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης και εφόσον αυτό  απαιτηθεί από τις επικρατούσες συνθήκες.  

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή