Αρχική Ροή Ειδήσεων Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Δ. Νάουσας Δημήτρης Θανασούλης

Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Δ. Νάουσας Δημήτρης Θανασούλης

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας, Παιδείας και Αθλητισμού του Δ. Νάουσας, Δημήτρης Θανασούλης, με επιστολή που έστειλε στο Δήμαρχο της Νάουσας, κάνοντας λόγο για προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

Αγαπητέ Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την επιθυμία μου να παραιτηθώ από την θέση του Αντιδημάρχου Νεολαίας, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Νάουσας για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, οι οποίοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω και να σας ευχαριστήσω θερμά για την τιμή και την εμπιστοσύνη  που δείχνετε στο πρόσωπό μου.

Σας δηλώνω παρόλα αυτά ότι θα αγωνιστώ με τον ίδιο ζήλο και θέληση για την ανάπτυξη του τόπου μας από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου της δημοτικής παράταξης «Ε.Ν.Α. Μαζί»  και θα βρίσκομαι δίπλα σε κάθε δημότη με στόχο το κοινό καλό. 

Με τιμή,

Δημήτρης Θανασούλης

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή