«Ήταν ένας πολύ δύσκολος και απαιτητικός αγώνας με τις καλύτερες αθλήτριες του αγωνίσματος. Δυστυχώς είχα μια πτώση στο πρώτο σκέλος του αγώνα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνεχίσω την προσπάθεια μου. Είμαι ευγνώμων που δεν χτύπησα σοβαρά παρά μόνο τον αστράγαλο μου και ελπίζω πως δεν θα με κρατήσει πίσω και θα είμαι έτοιμη για το σλάλομ την Τετάρτη». 

Δηλώσεις της Μένιας Τσιόβολου που στάθηκε πολύ άτυχη στον πρώτο της αγώνα στους 24ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Πεκίνο 2022» και δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση.

 

«Ευχαριστώ παρά πολύ όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες που έμειναν ξύπνιοι να δουν τον αγώνα, λυπάμαι που δεν τους έδωσα αυτό που περίμεναν κι αυτό που όλοι ευελπιστούσαμε, αλλά παραμένουμε δυνατοί για τον επόμενο αγώνα».

Η 21χρονη Μένια είχε μια πτώση στην 5η στροφή, που δεν της επέτρεψε να συνεχίσει, σ’ ένα πολύ δύσκολο αγώνα που ολοκληρώθηκε μόνο για τις 49 αθλήτριες από τις συνολικά 85 που συμμετείχαν.  

 

Ο επόμενος αγώνας της Μένιας Τσιόβολου είναι αύριο Τετάρτη (09/02) και είναι η Τεχνική Κατάβαση (Run 1 & Run 2). 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή