Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 στο εστιατόριο Πιρουνάκι στην Αλεξάνδρεια, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2022 της Ένωσης Φωτογράφων Κ.Δ. Μακεδονίας. 

2 χρόνια μετά την τελευταία ανοιχτή συνάντηση των μελών λόγω της πανδημίας, το ΔΣ της Ένωσης πήρε την πρωτοβουλία, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, να καλωσορίσει τα νέα μέλη και να προσφέρει μια ημέρα χαλάρωσης για τα μέλη και τις οικογένειές τους. 

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφος κος Ηρακλής Σολιόπουλος μας τίμησε με την παρουσία του και μάλιστα εκ μέρους της Ομοσπονδίας παρέλαβε και το τυχερό φλουρί από την βασιλόπιτα. 

Τα υπόλοιπα μέλη μοιράστηκαν πολλά δώρα από τους χορηγούς της πίτας, Arx Photolab, FujiFilms, Φωτοδεσμός Ασικίδης, Vatis Album, Pixels with Heart και MyAlbum .

Το ΔΣ και όλα τα μέλη εύχονται σε όλους μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα. www.cwm-photographers.gr

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή