Αρχική Ροή Ειδήσεων Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας τιμά τον Άλκη Καμπανό

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας τιμά τον Άλκη Καμπανό

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας θέλοντας να τιμήσει τον αδικοχαμένο 19χρονο Άλκη, ο οποίος έπεσε θύμα οπαδικής βίας, ανακοίνωσε τα εξής:

Συνήθως οι αγώνες των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας κάθε Σαββατοκύριακο είναι για εμάς μια γιορτή, μια αφορμή να συναντηθούμε με συμπαίκτες άλλων ομάδων, να δούμε φίλους, να δώσουμε τα χέρια. Αυτή την φορά το συναίσθημα ήταν διαφορετικό. Το παιχνίδι δεν ήταν γιορτή αλλά μια ευκαιρία να βγάλουμε από μέσα μας σκέψεις και συναισθήματα. Θέλοντας να εκφράσουμε την θλίψη που νιώσαμε όλες αυτές τις μέρες όλα μας τα τμήματα στους αγώνες που έδωσαν το Σαββατοκύριακο, αγωνίστηκαν με το όνομα του Άλκη στις φανέλες τους, ενώ οι μικρότεροι αθλητές μας έστειλαν το δικό τους μήνυμα να το διαβάσουν όλοι.

Σε τέτοιες στιγμές στρέφουμε το βλέμμα στα παιδιά. Η απάντηση βρίσκεται πάντα στα δικά τους μάτια. Εκεί βρίσκουμε την δύναμη να συνεχίζουμε. Έτσι και τώρα. Η απάντηση βρίσκεται στα τμήματα υποδομής. Μεγαλώνουμε τους αυριανούς αθλητές, τους αυριανούς φιλάθλους. Μαθαίνουμε στα παιδιά να αγαπάνε τον αθλητισμό, το υγιές κομμάτι του. Τους δίνουμε αξίες και αρχές που επηρεάζουν όλη τους τη ζωή. Αν θέλουμε λύση στο πρόβλημα οφείλουμε να δώσουμε σημασία στη δουλειά των τμημάτων υποδομής. Για να βλέπουμε στο μέλλον μόνο χαμόγελα εντός και εκτός γηπέδων.

Ο Άλκης το Σαββατοκύριακο αγωνίστηκε μαζί μας.

Στο εξής όλοι εμείς θα αγωνιζόμαστε για τον Άλκη.

#Αφήστε_με_να_αγαπάω_την_ομάδα_μου

#Για_σένα_Άλκη_συνεχίζουμε_να_ονειρευόμαστε 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή