Εξιχνιάστηκε η κλοπή που έγινε σε βάρος επιχείρησης γυψοσανίδων στην οδό Καλής Παναγιάς της Βέροιας τα ξημερώματα του Σαββάτου 15 Ιανουαρίου 2022 και σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Βέροιας σε βάρος ενός ατόμου Ρομά, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε περίπου το μισό μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία δεν πρόλαβε να διοχετεύσει στην μαύρη αγορά (η συνολική αξία ήταν περί τις 8.000 ευρώ). 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr, o δράστης που ταυτοποιήθηκε και έγινε σε βάρος του η δικογραφία είναι παλιός γνώριμος της Ασφάλειας και δεν διαμένει στην περιοχή.

Το επίσημο δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

Δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, βραδινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου  προς Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022, παραβίασε επιχείρηση στη Βέροια και αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές, ηλεκτρικά και άλλα εργαλεία, συνολικής αξίας 8.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. 

Σε έρευνα της οικίας του βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή