Αρχική Ροή Ειδήσεων Ο νέος Μητροπολίτης Κινσάσας Θεοδόσιο (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας) στη Βέροια

Ο νέος Μητροπολίτης Κινσάσας Θεοδόσιο (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας) στη Βέροια

Την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 το μεσημέρι στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε επίσκεψη από τον νέο Μητροπολίτη Κινσάσας κ. Θεοδόσιο, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων καλωσόρισε με θέρμη και εγκαρδιότητα τον νέο Μητροπολίτη Κινσάσας κ. Θεοδόσιο και ευχήθηκε αδελφικώς στον ομογάλακτο Μητροπολίτη, καθώς αμφότεροι είναι απόφοιτοι της Αθωνιάδος Σχολής, για τη νέα του διακονία.

Τέλος, ο κ. Παντελεήμων δεν παρέλειψε να αναφερθεί εκτενώς στον προκάτοχο του κ. Θεοδοσίου, μακαριστό Μητροπολίτη Κινσάσας Νικηφόρο, πνευματικό αδελφό του Μητροπολίτη Βεροίας, καθώς και οι δύο Αρχιερείς (Βεροίας και μακαριστός Νικηφόρος) προέρχονταν από την αδελφότητα του μακαριστού Υμνογράφου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, Γέροντος Γερασίμου του Μικραγιαννανίτου.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή